internetten Para Kazanmanın 40 Yolu Denendi









İnternetten para kazanma İnternette para kazanmak sanıldığı kadar zor değil fakat eme ister. Küçük paralar anında da kazanabilirsiniz ama yüksek paralar kazanmak için büyük emek sarf etmeniz gerek.


  • 1. Facebookta para kazanabilirsiniz Bunun için ilk önce facebook sayfanız olmalı ve yüksek bir kitleye ulaştığında reklamlardan kazanabilirsiniz. 

  •  2. İnstagramda para kazanbilirsiniz İnstagramda reklam almak için ilk önce gerçek kullanıcıların yani takipçilerinizin yüksek olması gerek. Ayrıca hile ile organik olmayan takipçiler anında fark edilir bu yüzden böyle bir yola başvurmayın. 


  •  3. Twitter para kazanabilirsiniz Aslında twitter pek kullanan olmadığını düşünebilirsiniz ama twitter kullanan çok kişi var. Ayrıca twitter reklamları diğer değerlidir. 


  •  4. Blog açarak para kazanabilirsiniz. Bir konuda blog açarak yazdığınız her yazıdan para kazanın güzel bir fikir. Bunun için uğraşmalısınız.



  •  5. Hosting firmaları satış ortağı olun Hosting firmalarının satış ortağı olmak zor değildir. Siz üye olun zaten size anında satış ortaklığı verirler. 



  •  6. Yandex ile kazanabilirsiniz Yandex bir arama motorudur. Türkiyede şuan en çok kullanılan 2. Arama motorudur. Ama yandex google kadar gelişmediğinden yapay zeka olmadığından bunu kişilere yaptırıyor. Belirli ücretler karşılığında. Yandex toloka aracılığı ile yandex toloka nedir. Ve nasıl kazanılır yazımıza ayrıca bakınız. 


  •  7. Forum editörü olun Bir çok forum editör aramakta bazı forumlar yeni kurulduğu zaman editör bulmakta zorluk çeker. Bunun nedeni ise editör olduğunuz forumda hiç bir şey olmayacak ve kazanç az olacaktır. Eğer siz editörlük yaparsanız daha sonra forum tutulduğunda iyi paralar kazanabilirsiniz. 



  •  8. Makale yazarak para kazanın Bu iş fikri gerçekten çok güzel. Mesela makale yazıyorsunuz ve para kazanıyorsunuz. Bunu sağlayan bir çok web sitesi şuan mevcut. Makale yazan ve satan arasında iletişim sağlıyor. (Makale yazarlığı hakkında daha makale yazarak para kazanma yazımıza bakabilirsiniz.) 



  •  9. Animasyon hazırlayın Animasyon hazırlayıp satabilirsiniz buda güzel paralar kazanmanızı sağlayacaktır. 



  •  10. Youtubede para kazanın Aslında şuan youtube altın çağını yaşıyor. Bu yüzden youtubede altın çağa uyacak şekilde video yapsanıx çok yüksek kazançlar sağlayabilirsiniz. 

  •  11. Bitcoin alın Bitcoin aslında borsa işidir. Bunu yapmak için bu konuda çok iyi bilgi sahibi olmak gerekir. Bitcoin bir günde düşüşe geçip diğer gün yükselişe geçen bir paradır. Bu yüzden bunları tahmin ederseniz çok iyi kazançlar sağlayabilirsiniz. Ama bu riskli olduğu için tavsiye etmem. 

  •  12. Site satışı ortağı olun Site satışı ortağı nasıl olacaksınız. Bu aslında kolaydır. Örnek bir webmaster forumuna kayıt olursanız orda satılmayan bir çok web site olduğunu göreceksiniz. Siz bunları belli bir ücret karşısında satacağınızı söyleyin. Kabul eden olacaktır. 

  • 13. Site alım-satımı yapmak Burda önemli olan şey paranızdır. Siz bir site alın onu biraz bekletip satışa çıkarmanız gerek. Bu kolay gibi görünüyor. Kazancıda yüksem olur. Örnek vermek gerekirse ben sitemi daha önce satışa sundum 600 tl istedim kimse satın almadı. Ama şuna bin tl gibi bir fiyatla isteyen oldu bu sefer ben satmadım sadece 4 haftalık bir zaman diliminde bu gerçekleşti. 
  •  14. Domain yatırımcılığı Bu aslında internette para kazanmak değil bu internette para yatırmaktır. Ama burda çok yüksek kazançlar sağlayabilirsiniz. (Domain yatırımcılığı) yazımızı kesinlikle okumalısınız. Ek olarak domain nedir bilmiyorsanız domain nedir yazımızıda okumanızı tavsiye ederim. 

  •  15. E ticaret sitesi açın E ticaret sitesi yüksek yatırım gerektirir. Bu alanda çok fazla rekabet var. Bu yüzden çok yatırım yapamayacaksanız bu alana yönelmeyin. 
  •  16. Hit sitelerine kaydolun Hit değiştirme siteleri var bunlar puan karşılığı para kazandırır. Düşük kazançlıdır. Fakat yapılabilir. 

  •  17. Araba satışı gerçekleştirin Buda satış ortaklığı temeline dayanır. Burda mesela araba satışı için açılan bir çok site var burda satış ortaklığı teklifi verebilirsiniz. Aslında burdan çok iyi kazançlar sağlayan kişiler mevcut. Örnek vermek gerekirse bir çok kişi paraya sıkışır. Ve elinde ne varsa en ucuz şekilde anında satılması için en düşük fiyata satar. Siz bunlardan eğer paranız varsa alıp daha sonra bekleterek iyi paralar kazanabilirsiniz. 

  •  18. İkinci el telefon satışı Araba satışı gibi ikinci el telefonlar alıp satışa sunabilirsiniz. 
  •  19. İkinci el bilgisayar satışı İkinci el bilgisayarları alıp satın. Bunları yaparken kesin kazanmak için cebinizde ekstra para olmalı. Eğer paranız yoksa bunları yapamazsınız. 

  •  20. Resim satışı Eğer resim yapmayı biliyorsanız ve ben gerçekten çok güzel yaparım diyorsanız tam size göre. Resim yapıp satın. Belki komik olduğunu düşünebilirsiniz. Ama eğer portre çiziminde başarılıysanız yüksek gelirler kazanabilirsiniz. 

  •  21. Logo tasarlayın Webmaster forumlarına üye olursanız göreceksiniz ki logo tasarımları için çok iyi para verenler var. 

  •  22. Fotoğraf çekin Bir çok sitede özgün çektiğiniz fotoğrafların satışını yapabildiğinizi biliyor muydunuz? Fotoğraf çekme merakınız varsa gerçekten bu iş tam size göre. 

  •  23. Gezerek para kazanın Bir gezi blogu açın gezdiğiniz yerlerin fotoğrafllarını çekin güzel bir ve akıcı bir dil ile bunları paylaşın. Eğer gerçekten güzel bir anlatım ile yazarsanız çok güzel paralar kazanırsınız. 

  •  24. Edebiyat blogu açın Edebiyay blogları her zaman merak uyandırır. Çünkü edebiyat hiç bitmez. Ve edebiyatla alakalı binlerce şey yapabilirsiniz. Mesela halk edebiyatı tarihini halk edebiyatı ürünlerini hepsini tek bir blogta yazarsanız siteniz değerli paralar kazanır. 

  •  25. Sosyal bir platform oluşturun Sosyal platform diyeceksiniz ki bu alanda para kazanmak imkansız. Aslında yanlış düşünüyorsunuz. Mesela facebook ele alalım genel herkesin kayıt olduğu bir sosyal medya aracı. İnstagram ve bunun gibi şeyler. Siz ise mesela sadece üniversite öğrencilerine yönelik bir platform oluşturabilirsiniz. Tabiki özgün bir şey yapmak şartıyla eğer ben facebook ve instagram gibi bir şey yapar adını üniversite platformu koyar büyütürüm derseniz zaten tutmayacaktır. 

  •  26. Bir uygulama geliştirin Bu aslında zor gibi gözüküyor. Eğer yazılımcı değilseniz imkansız gibide gözükür. Ama eğer uygulamanın tutacağını düşünüyorsanız bir yazılımcıya yazdırabilirsiniz. Belki biraz ücreti yüksek olabilir. Fakat gerçekten farklı bir şeyse kesinlikle kazanacağınız karşısında az bir miktar kalır. 

  •  27. Bilgi birikiminizi paylaşacağınız sadece o konuda tüm sorulara cevap vereceğiniz bir platform oluşturun. Örnek vermek gerekirse mesela yemek tarifleri konusunda bir blog açabilirsiniz. 
  •  28. Tek ürün satışı yapın Eğer bir ürününüz varsa o ürün hakkında bir site açın ve sadece o ürünü satın. 

  •  29. Modayı takip etmeyi seviyor musunuz? O zaman modayı hem takip edip hemde moda hakkında öneri ve eleştiri gibi bir blog açabilirsiniz. Yada bir platform oluşturabilirsiniz. Bunlar belki zor olduğunu düşünebilirsiniz ama o kadar zor şeyler değil. Yazılımcı olmazsanız bile bu dediklerimin neredeyse tamamını kendiniz yapabilirsiniz. 

  •  30. Online danışman olun Burda kesinlikle bilgi birikimizin çok iyi olması gerek. Çünkü bu hem sizin kazancınız için hemde karşı tarafa verebilecek bir şeyinizin olması için önemlidir. Eğer ki bu eksikse bunu unutun. 
  •  31. Tavsiye sitesi açın Tek konu hakkında tavsiye sitesi açın. Mesela araba tavsiyesileri gibi bir site oluşturabilirsiniz. 

  •  32. Başardığınız konularda bir site açın. Başarı için ne yapılabilir. Gibi bir site açılabilir. 

  •  33. Kitap yazıp satışa sunun Kitap yazın derken roman, hikaye, şiir değil başarılı olduğunuz bir konuda e kitap yazabilirsiniz. E kitap daha çok kazandırır. Çünkü sadece online kitap vereceksiniz. Basım için para falan vermiş olmayacaksınız. Tabi ki kitabınız tanınırlığı yükselince para daha iyi kazanmak için basımını gerçekleştirebilirsiniz. 

  •  34. Soru yazın Bir çok platformda soru sorabilirsiniz. Bazı platformlar ise sorulara ek olarak ücret ödemektedir. Sizde bu platformları bulup para kazanabilirsiniz. 

  •  35. Şehir tanıtımı yapın Eğer bir şehirdeyseniz ve bu şehirle ilgili her şeyi biliyorsanız gerçekten çok iyi bir site kurabilirsiniz. Ve örnek vereyim şehir tanıtımını başarıya ulaştığınızı varsayalım. Ne kadar kazanacaksınız tabi ki çok yüksek paralar kazanırsınız. Nedeni ise kişisel bir blogta genel konular veya değişik başlıklarda girebilirsiniz. Fakat şehir tanıtımında siz sadece bir şehir hakkında yazı gireceksiniz. Buda reklam veren firmaların direk sizinle iletişime geçmesi demektir. Şöyle düşünün siz şanlıurfa hakkında bir site açtınız ve siteniz çok yüksek bir kitleye sahip oldu. Ve urfada bir dershane reklam vermek istiyor. İlk olarak iletişime geçeceği kişi siz olacaksınız. Ve reklamdan iyi paralar isteyebilirsiniz.

  •  36. Üniversite seçimi yapacaklara tavsiye verin Bu aslında size çok yüksek kazançlar sağlayacaktır. Çünkü her yıl milyonlarca öğrenci bu konularda arama yapıyor. Ve bu konuda reklam verenlerin çok olduğu gerçeğide var. 

  • 37. Tek bir konuda şikayet sitesi açın Normalde şikayvar sitesi var fakat o tüm sektörlerde ama siz tek bir sektöre yönelirseniz tutunabilirsiniz. 


  •  38. Okulunuzun itiraf sayfasını web alanına taşıyın İnternette bu gibi sitelerin tutulması zor olsada eğer siz itiraf sayfası admini iseniz tuturabilirsiniz. Bir süreden sonra genel bir itiraf sayfası da olabilirsiniz. 

 39. Yazılım bilginiz varsa script yazın Bu konuda bilginizin çok iyi olması gerek. 40. WordPress teması yapın Buda yazılıma dahildir. Fakat tek tema tasarımı yapıp satarsanız gerçekten internette çok iyi paralar kazanırsınız çünkü wordpress en çok kullanılan scriptir.

Post a Comment

YORUMLARINIZI ÖNEMSİYORUZ FİKİR VE GÖRÜŞLERİNİZİ LÜTFEN YORUMLAYIN...

Daha yeni Daha eski