Bay Kemal Suriye Rejiminden Aziz Konuk Olarak Davet Aldı




Chp lideri Kemal Kılıçdaroğlu , Rejime Yakın Bir Gazeteci  Tarafından  Suriye'ye "Aziz Konuk " Olarak Davet Edildi...

 Bunun Nedenini Anlamak İçin  Biraz geriye gidelim Hafızaları Yeniliyelim .

 Pkk Nin suriye Kolu YpG icin Onlar topraklarını Daeş'e Karşı Savunan Kahramanlar diye Hitap edmisti 

Biraz daha geriye gidelim 
 Suriye'deki iç Savaş Başladığı zaman katil Esad'ın Katlettiği Milyonlarca insani görmemezlikten gelip Esad icinde Toprak bütünlüğünü koruyor demisti ..

bütün dünya esadin savaş suçu ve kitlesel imha ettigini kabul ederken Bay kemal Esad'ın Vatan topraklarını koruyor demesi Tarihe gecmisti . 

 Gelelim Günümüze..
Bay kemal Her defasinda Suriye Rejimini Övmekten Geri Kalmadi Ve Nişanesi olarak Suriye'ye Aziz Konuk Olarak Davet edildi 



Hdpkk İle aleni is  birligi Yapan Chp 33 sehidimizi görmezden gelerek göğsünü gere gere aziz Konuk Olarak davet aldik diye paylaşımlar yapmaktan utanmiyor..

 Her platformada bizim Suriye'de ne isimiz var diyen Bay Kemal, Bizim  Suriye'de Suriye  gibi olmamak icin orda bulunduğumuzu idrak edemedi 


Dünya'da ülkesine Zarar verecek  Ülkesini Her yerde küçük düşürmeye Gayret eden Baska bir Parti Lideri yokturki Neredeyse Bay kemal Bu konuda Guines Rekorlar Kitabina girecek

   




Son Olarak Cumhur Baskanımız  Recep Tayyip Erdoğanın  Bay Kemal İle İlgili Yorumunu Hatırlatmak İsterim



*Merhum Arif Nihat Asya’nın şiirini okuyup da, hâlâ ısrarla ‘Şehitler Tepesi boş kalacak’ diyen kişi, bu ülkeyi düşmana teslim etme, milletimizin boynuna esaret zincirini geçirme peşinde demektir.

*Kılıçdaroğlu Esed’in Suriye’de İsrail’in Filistin’de hayata geçrimeye çalıştığı insansızlaştırma politikasına destek veren bir yerde durmakta.

Yani Reis Birdaha Haklı Cıktı 

Post a Comment

YORUMLARINIZI ÖNEMSİYORUZ FİKİR VE GÖRÜŞLERİNİZİ LÜTFEN YORUMLAYIN...

Daha yeni Daha eski